Završena rekonstrukcija vodovoda u Nikolajevskoj ulici

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Događaji | Četvrtak, 26. 04. 2012. | Komentara: 0

Završena rekonstrukcija vodovoda u Nikolajevskoj ulici

NOVI SAD - Rekonstrukcija vodovodne mreže u Nikolajevskoj ulici danas je završena, a poslednje radove na obnovi vodovoda u ovoj ulici obišli su predsednik Skupštine grada Novog Sada Aleksandar Jovanović i direktor JKP "Vodovoda i kanalizacije" Branko Bjelajac.

Bjelajac i Jovanovicć

- Završetkom radova u Nikolajevskoj ulici zaokružuje se obnova vodovodne i kanalizacione mreže u širem centru grada, koja je započeta tokom proteklog perioda - izjavio je Jovanović. On je podsetio da je rekonstruisana vodovodna i kanalizaciona mreža na Trgu Marije Trandafil, u Temerinskoj ulici, Pašićevoj, Ulici Jovana Subotića, Njegoševoj, Masarikovoj, Kosovskoj, Ulici Zlatne grede, Milana Rakića, Šafarikovoj i Arse Teodorovića.
- Za radove u pomenutim ulicama uloženo je više od milion evra tokom proteklog perioda. Vodovodna i kanalizaciona mreža u ovim ulicama bila je stara nekoliko decenija i rekonstrukcija je bila neophodna. Obnovom infrastrukture obezbeđeno je stabilno vodosnabdevanje i odvođenje kanalizacije - kazao je Jovanović. Direktor JKP "Vodovoda i kanalizacije" Branko Bjelajac istakao je da je jedino pravo rešenje u obnovi vodovodne i kanalizacione mreže sistemsko rešenje. On je objasnio da grad prvo mora da obnavlja najstariju mrežu, a da se nakon radova i ugradnje novih cevi ulice asfaltiraju i dovode u prethodne stanje.
- Posle ovih radova, po starosti mreže dolazi Liman I i tokom sledećih godina obnovićemo celokupnu mrežu na Limanu - poručio je Bjelajac, dodajući da će se rekonstrukcija vodovodne i kanalizacione mreže u ovom delu grada odvijati u fazama, narednih nekoliko godina. Radovi u Nikojalevskoj ulici koštali su oko 1,2 miliona dinara.

(BILSV, 26.04.2012.)



Saopštenja | Petak, 05. 04. 2024. | Komentara: 0

Mentalno zdravlje građana Srbije bitnije od Vučićevog buncanja o letećim automobilima

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI poručuje predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću da su leteća taksi vozila, za koja je rekao da će saobraćati u Beogradu već 2027. godine, direktno narušavanje mentalnog zdravlja 6,5 miliona građana Srbije.
Odbori LSV | Sreda, 03. 04. 2024. | Komentara: 0

Potrebne su izmene finansiranja u cilju razvoja zrenjaninskih sela

Odbornička grupa Lige socijaldemokrata Vojvodine – Vojvođani u Skupštini grada Zrenjanina smatra da je neophodno hitno preduzeti korake da se unapredi položaj seoskih mesnih zajednica na teritoriji grada Zrenjanina.
Odbori LSV | Nedelja, 31. 03. 2024. | Komentara: 0

Milan Đurić nije dostojan da bude gradonačelnik Novog Sada

Podrška gradonačelnika Novog Sada Milana Đurića onima koji nose majice sa likom osuđenog ubice predsednika vlade naše zemlje, predstavljajući se kao branitelji srpstva, predstavlja izdaju države, Ustava i samog srpstva u koje se svi zajedno lažno zaklinju. 



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook