Ligaši okrečili Centar za kulturu u Beloj Crkvi

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Četvrtak, 22. 03. 2012. | Komentara: 0

Ligaši okrečili Centar za kulturu u Beloj Crkvi

BELA CRKVA – Zahvaljujući sredstvima koja je obezbedila Liga socijaldemokrata Vojvodine Centar za kulturu u Beloj Crkvi dobija novo ruho. Radovi su počeli sa prvim prolećnim danima, a okrečeni su bioskopska sala, hodnik na ulazu, kao i garderoba.

Bioskop

Do ove saradnje došlo je nakon nedavnog gostovanja lidera Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenada Čanka Beloj Crkvi, koji je upravo u tom, tada zapuštenom prostoru, održao tribinu. On je tom prilikom obećao da će finansirati krečenje, čim to vremenski uslovi dozvole. Obećanje je održano, pa su sa prvim toplim danima počeli i radovi, a uručujući neophodan materijal za izvođenje tih poslova, predsednica Opštinskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine Bela Crkva Sandra Ristić je rekla da je zaista žalosno što je objekat u takvom stanju.

– I ubuduće ćemo se angažovati da, putem raznih akcija opštinskog odbora, pomognemo u revitalizaciji samog objekta, kao i povećanju broja kulturnih dešavanja koja bi se u ovom prostoru mogla održavati – navela je Ristićeva. Ona je naglasila i da mladi ljudi angažovani u belocrkvanskom amaterskom pozorištu i gradskom horu ne mogu predstaviti svoj rad bez sale, koja je u isto vreme i bioskopska i pozorišna. A prema rečima direktora Centra za kulturu Ilije Blanuše, taj prostor je poslednji put okrečen pre čak devetnaest godina.

(BILSV, 22. 03. 2012.)



Saopštenja | Petak, 05. 04. 2024. | Komentara: 0

Mentalno zdravlje građana Srbije bitnije od Vučićevog buncanja o letećim automobilima

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI poručuje predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću da su leteća taksi vozila, za koja je rekao da će saobraćati u Beogradu već 2027. godine, direktno narušavanje mentalnog zdravlja 6,5 miliona građana Srbije.
Odbori LSV | Sreda, 03. 04. 2024. | Komentara: 0

Potrebne su izmene finansiranja u cilju razvoja zrenjaninskih sela

Odbornička grupa Lige socijaldemokrata Vojvodine – Vojvođani u Skupštini grada Zrenjanina smatra da je neophodno hitno preduzeti korake da se unapredi položaj seoskih mesnih zajednica na teritoriji grada Zrenjanina.
Odbori LSV | Nedelja, 31. 03. 2024. | Komentara: 0

Milan Đurić nije dostojan da bude gradonačelnik Novog Sada

Podrška gradonačelnika Novog Sada Milana Đurića onima koji nose majice sa likom osuđenog ubice predsednika vlade naše zemlje, predstavljajući se kao branitelji srpstva, predstavlja izdaju države, Ustava i samog srpstva u koje se svi zajedno lažno zaklinju. 



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook