LSV u Vršcu sve jača

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Nedelja, 15. 01. 2012. | Komentara: 0

LSV u Vršcu sve jača

VRŠAC – Iako je Liga socijaldemokrata Vojvodine u Vršcu vanparlamentarna stranka, to GrO LSV Vršac ni na koji način nije sprečilo da tokom prethodne godine preduzme niz veoma uspešnih akcija, tribina, foruma i konferencija, navodi predsednik vršačkih ligaša Dušan Vladislav.

LSV

Sumirajući prošlogodišnje rezultate, Vladislav je istakao da su aktivisti LSV u Vršcu bili veoma aktivni, razgovarali sa sugrađanima iz cele opštine i na različite načine radili na poboljšanju uslova života u mesnim zajednicama. Kao i njihove kolege širom Vojvodine, vršački ligaši dali su značajan doprinos akcijama „Stop godišnjoj registraciji traktora“ i „Puna plata za trudnice“, kao i „Stop fašizmu“, „Žene mogu sve“... GrO LSV Vršac je podneo i zahtev Skupštini opštine Vršac da se obezbede sredstva za isplatu pune plate trudnicama, a otišli su i korak dalje, pa su zatražili da i nezaposlenim trudnicama SO Vršac obezbedi nadoknadu u skladu sa mogućnostima. Dušan Vladislav navodi da je to sve rađeno u cilju poboljšanja demografske slike opštine Vršac, podsećajući pri tom da u toj opštini danas živi pet odsto manje stanovnika nego nakon popisa 2002. godine.

– Sve to je doprinelo da Liga u Vršcu uveća članstvo za oko 250 odsto! Jedina smo stranka koja ima kompletnu unutarstranačku infrastrukturu, a samo u dve Mesne zajednic nam nedostaju mesni odbori. Ovo je rezultat rada i angažovanja, pre svega ljudi iz IO GrO LSV Vršac, ali i ostalih članova i simpatizera LSV – naveo je Dušan Vladislav. On je rekao da je zbog toga realno očekivati da Liga u Vršcu nakon narednih izbora bude respektabilan faktor, ali nije želeo da licitira mogućim rezultatima.
 
(BILSV, 15. 01. 2012.)



Saopštenja | Petak, 05. 04. 2024. | Komentara: 0

Mentalno zdravlje građana Srbije bitnije od Vučićevog buncanja o letećim automobilima

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI poručuje predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću da su leteća taksi vozila, za koja je rekao da će saobraćati u Beogradu već 2027. godine, direktno narušavanje mentalnog zdravlja 6,5 miliona građana Srbije.
Odbori LSV | Sreda, 03. 04. 2024. | Komentara: 0

Potrebne su izmene finansiranja u cilju razvoja zrenjaninskih sela

Odbornička grupa Lige socijaldemokrata Vojvodine – Vojvođani u Skupštini grada Zrenjanina smatra da je neophodno hitno preduzeti korake da se unapredi položaj seoskih mesnih zajednica na teritoriji grada Zrenjanina.
Odbori LSV | Nedelja, 31. 03. 2024. | Komentara: 0

Milan Đurić nije dostojan da bude gradonačelnik Novog Sada

Podrška gradonačelnika Novog Sada Milana Đurića onima koji nose majice sa likom osuđenog ubice predsednika vlade naše zemlje, predstavljajući se kao branitelji srpstva, predstavlja izdaju države, Ustava i samog srpstva u koje se svi zajedno lažno zaklinju. 



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook