Matić: Vojvodina na prvom mestu

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Utorak, 15. 01. 2013. | Komentara: 0

Matić: Vojvodina na prvom mestu

ZRENJANIN – Vojislav Matić biće kandidat Lige socijaldemokrata Vojvodine za poslanika u Skupštini AP Vojvodine na predstojećim ponovljenim pokrajinskim izborima u izbornoj jedinici 17, predviđenim za 17. februar, potvrđeno je danas u zrenjaninskom odboru LSV.

LSVMatić je, obraćajući se novinarima, rekao da je spreman za izbore i da ova kandidatura za njega predstavlja veliku čast.
– Istovremeno, ona predstavlja i veliku obavezu da građanima naše opštine, a posebno žiteljima ove izborne jedinice, još jednom pokažemo da Liga već 20 godina nije odustala od svojih prvobitnih programskih ciljeva. Na meni kao kandidatu je da podsetim birače i potvrdim da je upravo ono za šta se Liga svih ovih godina zalaže ideja od koje će svi građani naše opštine i imati najviše koristi – istakao je Vojislav Matić, napominjući da će sve ono što bude izgovorio u kampanji, ukoliko bude izabran, i ostvariti.
– U tome će mi pomoći deset poslanika LSV u Skupštini AP Vojvodine, pre svega oni koji su iz Zrenjanina. Za razliku od republičke, vlast u pokrajini čvrsto sačinjava koalicija  DS i LSV, a pošto su ovo pokrajinski izbori živim u dubokom uverenju da nam je svima u ovom trenutku Vojvodina na prvom mestu – naveo je on, dodajući da je upravo zato sa visokim stepenom odgovornosti i prihvatio sve izazove i zadatke, te da očekuje poverenje birača.
– Siguran sam da je u ovom trenutku poverenje građana u LSV iz dana u dan sve veće – rekao je Matić, ocenjujući da je već svima postalo jasno da bez jake zakonodavne, sudske i izvršne vlasti, kao i vojvođanske imovine i izvornih prihoda, nema ni jake i bogate Vojvodine.
On je ukazao i na to da sela iz godine u godinu sve više odumiru i da su praktično jedina sastajališta mladih preostali fudbalski klubovi i, ponegde, kulturno-umetnička društva.
– Upravo na tome će se bazirati i moje aktivnosti ukoliko budem izabran. Doprineću poboljšanju uslova rada i opremanju ovih sportskih i kulturnih kolektiva – rekao je Matić i dodao da je uveren da će u narednom periodu većina u pokrajinskom  parlamentu u svojim redovima dobiti još jednog poslanika.

(BILSV, 15. 01. 2013.)



Saopštenja | Petak, 05. 04. 2024. | Komentara: 0

Mentalno zdravlje građana Srbije bitnije od Vučićevog buncanja o letećim automobilima

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI poručuje predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću da su leteća taksi vozila, za koja je rekao da će saobraćati u Beogradu već 2027. godine, direktno narušavanje mentalnog zdravlja 6,5 miliona građana Srbije.
Odbori LSV | Sreda, 03. 04. 2024. | Komentara: 0

Potrebne su izmene finansiranja u cilju razvoja zrenjaninskih sela

Odbornička grupa Lige socijaldemokrata Vojvodine – Vojvođani u Skupštini grada Zrenjanina smatra da je neophodno hitno preduzeti korake da se unapredi položaj seoskih mesnih zajednica na teritoriji grada Zrenjanina.
Odbori LSV | Nedelja, 31. 03. 2024. | Komentara: 0

Milan Đurić nije dostojan da bude gradonačelnik Novog Sada

Podrška gradonačelnika Novog Sada Milana Đurića onima koji nose majice sa likom osuđenog ubice predsednika vlade naše zemlje, predstavljajući se kao branitelji srpstva, predstavlja izdaju države, Ustava i samog srpstva u koje se svi zajedno lažno zaklinju. 



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook