Nagrada za fudbalere i stručni štab FK Vojvodina

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Događaji | Utorak, 13. 05. 2014. | Komentara: 0

Nagrada za fudbalere i stručni štab FK Vojvodina

NOVI SAD – Pokrajinska sekretarka za sport i omladinu Marinika Tepić primila i nagradila danas sve igrače, članove stručnog štaba i novoizabranog predsednika FK Vojvodina Zorana Pavlovića, zahvalivši im se što svojim radom i trudom rade na promociji vojvođanskog fudbala i sporta uopšte.

LSV

Tokom susreta je ocenjeno i da osvajanje Kupa Srbije za FK „Vojvodinu“ i fudbal u Vojvodini predstavlja istorijski uspeh, a tim povo kako za igrače, upravu kluba, tako i za sve prave ljubitelje ovog sporta.

– Čestitam vam svima jer je ovo uspeh koji je važan ne samo za Pokrajinu, već i za čitavu zemlju pošto je u pitanju Kup Srbije, a pogotovu što se desio u jubilarnoj godini postojanja kluba – rekla je Tepićeva. Zamolila je upravu kluba da se ne potrudi da što pre rasproda ove mlade igrače, te da se nada da će uspeti da stabilizuje ovaj tim i da će on trajati što duže. Dodala je da joj je posebno žao što ovu utakmicu nije prenosila Radio – televizija Srbije.

– Umalo da propustim samo finale, jer smo svi čekali direktan prenos na RTS-u, kad tamo očigledno nije bilo dovoljno interesovanja za ovo finale, pa smo se zadovolji prenosom na Radio – televiziji Vojvodine. Žao mi je što je čak i u medijskom praćenju učinjena nepravda sportu, a naročito što se radi o klubu koji je više desetina godina stariji od "Crvene zvezde" i "Partizana" – rekla je ona.  Tepićeva je FK Vojvodina uručila i ugovor i rešenje o novčanoj pomoći i nagrađivanju u iznosu od 1.500.000 dinara.

– Mi smo upriličili i jednu malu nagradu, shodno našim mogućnostima. Nadam se da će rezultata biti još, pa ćemo se mi potruditi da budzet za ovakve rezulate bude još veći – rekla je Marinika Tepić. Predsednik FK “Vojvodina” Zoran Pavlović je istakao da mu je veoma drago što su dobili ovu vrednu nagradu od resornog sekretarijata.

– U ime FK “Vojvodina”, Upravnog odbora, u ime igrača, svih zaposlenih u klubu i svih navijača FK “Vojvodine” želim da vam se svima zahvalim što ste nas ovako lepo primili i dočekali. Takođe, želim da vam se zahvalim na ovoj donaciji i pomoći i nadam se da će je u budućnosti biti više, onoliko koliko vaš budzet bude dozvoljavao – naveo je on ističući da je osvajanje trofeja u kupu veliki uspeh za FK “Vojvodinu”, ali i grad Novi Sad i čitavu Vojvodinu.



Saopštenja | Četvrtak, 25. 04. 2024. | Komentara: 0

Aleksandar Olenik novi član LSV - VOJVOĐANI

Poznati advokat, građanski aktivista i donedavni narodni poslanik Aleksandar Olenik pridružio se Ligi socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI.
Odbori LSV | Sreda, 24. 04. 2024. | Komentara: 0

Pokrajinski sekretar Sakalaš da obezbedi poštovanje Ustava i zakona u Zrenjaninu

Odbornička grupa Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI u Skupštini grada Zrenjanina uputila je danas novi zahtev pokrajinskom sekretaru za obrazovanje, propise, upravu i nacionalne manjine Žoltu Sakalašu, kojim se traži hitno isticanje zastave AP Vojvodine na zgradi gradske Skupštine.
Saopštenja | Ponedeljak, 22. 04. 2024. | Komentara: 0

LSV - VOJVOĐANI Novi Sad sve bliže odluci o izlasku na izbore

Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI Novi Sad u naredna dva dana doneće konačnu odluku o tome da li će izaći na predstojeće lokalne izbore. 



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook