Nagrada za fudbalere i stručni štab FK Vojvodina

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Događaji | Utorak, 13. 05. 2014. | Komentara: 0

Nagrada za fudbalere i stručni štab FK Vojvodina

NOVI SAD – Pokrajinska sekretarka za sport i omladinu Marinika Tepić primila i nagradila danas sve igrače, članove stručnog štaba i novoizabranog predsednika FK Vojvodina Zorana Pavlovića, zahvalivši im se što svojim radom i trudom rade na promociji vojvođanskog fudbala i sporta uopšte.

LSV

Tokom susreta je ocenjeno i da osvajanje Kupa Srbije za FK „Vojvodinu“ i fudbal u Vojvodini predstavlja istorijski uspeh, a tim povo kako za igrače, upravu kluba, tako i za sve prave ljubitelje ovog sporta.

– Čestitam vam svima jer je ovo uspeh koji je važan ne samo za Pokrajinu, već i za čitavu zemlju pošto je u pitanju Kup Srbije, a pogotovu što se desio u jubilarnoj godini postojanja kluba – rekla je Tepićeva. Zamolila je upravu kluba da se ne potrudi da što pre rasproda ove mlade igrače, te da se nada da će uspeti da stabilizuje ovaj tim i da će on trajati što duže. Dodala je da joj je posebno žao što ovu utakmicu nije prenosila Radio – televizija Srbije.

– Umalo da propustim samo finale, jer smo svi čekali direktan prenos na RTS-u, kad tamo očigledno nije bilo dovoljno interesovanja za ovo finale, pa smo se zadovolji prenosom na Radio – televiziji Vojvodine. Žao mi je što je čak i u medijskom praćenju učinjena nepravda sportu, a naročito što se radi o klubu koji je više desetina godina stariji od "Crvene zvezde" i "Partizana" – rekla je ona.  Tepićeva je FK Vojvodina uručila i ugovor i rešenje o novčanoj pomoći i nagrađivanju u iznosu od 1.500.000 dinara.

– Mi smo upriličili i jednu malu nagradu, shodno našim mogućnostima. Nadam se da će rezultata biti još, pa ćemo se mi potruditi da budzet za ovakve rezulate bude još veći – rekla je Marinika Tepić. Predsednik FK “Vojvodina” Zoran Pavlović je istakao da mu je veoma drago što su dobili ovu vrednu nagradu od resornog sekretarijata.

– U ime FK “Vojvodina”, Upravnog odbora, u ime igrača, svih zaposlenih u klubu i svih navijača FK “Vojvodine” želim da vam se svima zahvalim što ste nas ovako lepo primili i dočekali. Takođe, želim da vam se zahvalim na ovoj donaciji i pomoći i nadam se da će je u budućnosti biti više, onoliko koliko vaš budzet bude dozvoljavao – naveo je on ističući da je osvajanje trofeja u kupu veliki uspeh za FK “Vojvodinu”, ali i grad Novi Sad i čitavu Vojvodinu.



Saopštenja | Petak, 05. 04. 2024. | Komentara: 0

Mentalno zdravlje građana Srbije bitnije od Vučićevog buncanja o letećim automobilima

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI poručuje predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću da su leteća taksi vozila, za koja je rekao da će saobraćati u Beogradu već 2027. godine, direktno narušavanje mentalnog zdravlja 6,5 miliona građana Srbije.
Odbori LSV | Sreda, 03. 04. 2024. | Komentara: 0

Potrebne su izmene finansiranja u cilju razvoja zrenjaninskih sela

Odbornička grupa Lige socijaldemokrata Vojvodine – Vojvođani u Skupštini grada Zrenjanina smatra da je neophodno hitno preduzeti korake da se unapredi položaj seoskih mesnih zajednica na teritoriji grada Zrenjanina.
Odbori LSV | Nedelja, 31. 03. 2024. | Komentara: 0

Milan Đurić nije dostojan da bude gradonačelnik Novog Sada

Podrška gradonačelnika Novog Sada Milana Đurića onima koji nose majice sa likom osuđenog ubice predsednika vlade naše zemlje, predstavljajući se kao branitelji srpstva, predstavlja izdaju države, Ustava i samog srpstva u koje se svi zajedno lažno zaklinju. 



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook