Nagrada za fudbalere i stručni štab FK Vojvodina

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Događaji | Utorak, 13. 05. 2014. | Komentara: 0

Nagrada za fudbalere i stručni štab FK Vojvodina

NOVI SAD – Pokrajinska sekretarka za sport i omladinu Marinika Tepić primila i nagradila danas sve igrače, članove stručnog štaba i novoizabranog predsednika FK Vojvodina Zorana Pavlovića, zahvalivši im se što svojim radom i trudom rade na promociji vojvođanskog fudbala i sporta uopšte.

LSV

Tokom susreta je ocenjeno i da osvajanje Kupa Srbije za FK „Vojvodinu“ i fudbal u Vojvodini predstavlja istorijski uspeh, a tim povo kako za igrače, upravu kluba, tako i za sve prave ljubitelje ovog sporta.

– Čestitam vam svima jer je ovo uspeh koji je važan ne samo za Pokrajinu, već i za čitavu zemlju pošto je u pitanju Kup Srbije, a pogotovu što se desio u jubilarnoj godini postojanja kluba – rekla je Tepićeva. Zamolila je upravu kluba da se ne potrudi da što pre rasproda ove mlade igrače, te da se nada da će uspeti da stabilizuje ovaj tim i da će on trajati što duže. Dodala je da joj je posebno žao što ovu utakmicu nije prenosila Radio – televizija Srbije.

– Umalo da propustim samo finale, jer smo svi čekali direktan prenos na RTS-u, kad tamo očigledno nije bilo dovoljno interesovanja za ovo finale, pa smo se zadovolji prenosom na Radio – televiziji Vojvodine. Žao mi je što je čak i u medijskom praćenju učinjena nepravda sportu, a naročito što se radi o klubu koji je više desetina godina stariji od "Crvene zvezde" i "Partizana" – rekla je ona.  Tepićeva je FK Vojvodina uručila i ugovor i rešenje o novčanoj pomoći i nagrađivanju u iznosu od 1.500.000 dinara.

– Mi smo upriličili i jednu malu nagradu, shodno našim mogućnostima. Nadam se da će rezultata biti još, pa ćemo se mi potruditi da budzet za ovakve rezulate bude još veći – rekla je Marinika Tepić. Predsednik FK “Vojvodina” Zoran Pavlović je istakao da mu je veoma drago što su dobili ovu vrednu nagradu od resornog sekretarijata.

– U ime FK “Vojvodina”, Upravnog odbora, u ime igrača, svih zaposlenih u klubu i svih navijača FK “Vojvodine” želim da vam se svima zahvalim što ste nas ovako lepo primili i dočekali. Takođe, želim da vam se zahvalim na ovoj donaciji i pomoći i nadam se da će je u budućnosti biti više, onoliko koliko vaš budzet bude dozvoljavao – naveo je on ističući da je osvajanje trofeja u kupu veliki uspeh za FK “Vojvodinu”, ali i grad Novi Sad i čitavu Vojvodinu.



Odbori LSV | Petak, 29. 03. 2024. | Komentara: 0

Sloboda govora a ne okupacija fakulteta, zloupotreba i indoktrinacija mladih!

Uvek ćemo se boriti protiv zloupotrebe mladih, indoktrinacije, zloupotreba institucija i širenja ksenofobije. Pokušaji zastrašivanja pojedinaca ili institucija i uzvikivanje praznih parola dok nose majice sa likovima osuđenika i zločinca su stvari koje će u ovom društvu biti zaustavljeni. Daćemo sve od sebe da to što pre bude ostvareno.

Saopštenja | Četvrtak, 28. 03. 2024. | Komentara: 0

Konkretnim merama pokazati da se nasilje nad ženama više neće tolerisati

Još jedan femicid koji se juče dogodio, peti od početka ove godine, dokaz je da se naše društvo suočava se ozbiljnom krizom i da je neophodno da država hitno preduzme korake ka rešavanju ovog problema.
Odbori LSV | Četvrtak, 28. 03. 2024. | Komentara: 0

Vojvođani podržavaju slobodu govora

Pozivamo celokupnu demokratsku javnost da stane u zaštitu Ustavom zagarantovane slobode govora i snažno osudi najgnusnije pretnje upućene univerzitetskom profesoru dr Dinku Gruhonjiću i novinarki Ani Lalić.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook