Od sutra novi oblici borbe protiv nakupaca glasova i neofašista

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Sreda, 23. 10. 2013. | Komentara: 0

Od sutra novi oblici borbe protiv nakupaca glasova i neofašista

NOVI SAD - Delegacija Gradskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine Novi Sad položiće danas u 14 časova venac na Novom groblju povodom Dana oslobođenja Novog Sada u Drugom svetskom ratu od fašista i domaćih izdajnika.

LSV

Venac će položiti predsednik Gradskog odbora i Izvršnog odbora Gradskog odbora LSV Novi Sad Aleksandar Kravić i Robert Kolar, potpredsednik LSV Aleksandar Jovanović, kao i predstavnici Omladine i Foruma žena LSV Novi Sad.

- Danas u gradu nema vojnih defilea niti velikih svečanosti kao što je to bilo 9. novembra prošle godine, što govori o favorizovanju datuma od strane novih gradskih vlasti – ukazao je Aleksandar Kravić na konferenciji za novinare pre polaganja venaca.
On je zatim najavio i sutrašnju konferenciju za novinare u 11 časova kada će Gradski odbor LSV Novi Sad zvanično predstaviti nove oblike borbe protiv nakupaca glasova kao ljudi koji uništavaju srž demokratije, ali i protiv novih fašista.
- Novi Sad dočekuje 23. oktobar kao nikada do sada – u situaciji kada dečak u gradskom autobusu na liniji za Temerin biva napadnut zato što priča na mađarskom jeziku i kada skinhedi na ulici pokušavaju da otmu dete od oca samo zato što je svetlije puti nego on - ukazao je predsednik Gradskog odbora LSV Novi Sad.
Kravić je zaključio i da Novi Sad prednjači u porastu svih vrsta ekstremizama i urušavanju osnovnih ustavnih prava, pa će Gradski odbor LSV upravo zato svoje aktivnosti i borbu fokusirati na oslobođenje grada od nakupaca glasova i novih fašista.

(BILSV, 23.10.2013)



Odbori LSV | Sreda, 03. 04. 2024. | Komentara: 0

Potrebne su izmene finansiranja u cilju razvoja zrenjaninskih sela

Odbornička grupa Lige socijaldemokrata Vojvodine – Vojvođani u Skupštini grada Zrenjanina smatra da je neophodno hitno preduzeti korake da se unapredi položaj seoskih mesnih zajednica na teritoriji grada Zrenjanina.
Odbori LSV | Nedelja, 31. 03. 2024. | Komentara: 0

Milan Đurić nije dostojan da bude gradonačelnik Novog Sada

Podrška gradonačelnika Novog Sada Milana Đurića onima koji nose majice sa likom osuđenog ubice predsednika vlade naše zemlje, predstavljajući se kao branitelji srpstva, predstavlja izdaju države, Ustava i samog srpstva u koje se svi zajedno lažno zaklinju. 
Saopštenja | Petak, 29. 03. 2024. | Komentara: 0

Oslobodite Filozofski fakultet u Novom Sad od opsade huligana

Pozivam najviše državne funkcionere i organe, a posebno policiju da  pod hitno prekinu sa okretanjem glave od trenutnih događanja na Filozofskom fakultetu u Novom Sadu, prećutnom ili čak otvorenom podrškom nasilnim uzurpatorima koji su kreirali izuzetno opasnu i potencijalno zapaljivu situaciju. 




ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook