Prekomponovana vlast i u Opovu

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Četvrtak, 25. 04. 2013. | Komentara: 0

Prekomponovana vlast i u Opovu

OPOVO – Na jučerašnjoj sednici Skupštine opštine Opovo, koalicija grupe građana Milorad Soldatović, DS i SDPS sa SNS i URS  izglasala je razrešenje predsednika Skupštine opštine Opovo, funkcionera Lige socijaldemokrata Vojvodine Petra Horvata.

LSV

Obrazlažući zahtev za njegovom smenom, predsednik opštine Opovo Milorad Soldatović je ukazao da su političke okolnosti u zemlji takve da bi za tu opštinu bilo korisno da politička partija kao što je SNS učestvuje u vlasti. Ni on, kao ni ostali odbornici, čak ni predstavnici SNS, nisu imali nikakve konkretne zamerke na rad Horvata i čak su pozvali LSV da ostane deo koalicije. Horvat, koji je sam predsedavao sednicom u trenutku kada se raspravljalo o njegovoj smeni, rekao je samo da će on i LSV Opovo odlučiti o svom daljem statusu u lokalnom parlamentu i o toj odluci obavestiti koalicione partnere, a zatim su, nakon glasanja, odbornici LSV napustili sednicu.
 
(BILSV, 25. 04. 2013.)



Odbori LSV | Sreda, 03. 04. 2024. | Komentara: 0

Potrebne su izmene finansiranja u cilju razvoja zrenjaninskih sela

Odbornička grupa Lige socijaldemokrata Vojvodine – Vojvođani u Skupštini grada Zrenjanina smatra da je neophodno hitno preduzeti korake da se unapredi položaj seoskih mesnih zajednica na teritoriji grada Zrenjanina.
Odbori LSV | Nedelja, 31. 03. 2024. | Komentara: 0

Milan Đurić nije dostojan da bude gradonačelnik Novog Sada

Podrška gradonačelnika Novog Sada Milana Đurića onima koji nose majice sa likom osuđenog ubice predsednika vlade naše zemlje, predstavljajući se kao branitelji srpstva, predstavlja izdaju države, Ustava i samog srpstva u koje se svi zajedno lažno zaklinju. 
Odbori LSV | Petak, 29. 03. 2024. | Komentara: 0

Sloboda govora a ne okupacija fakulteta, zloupotreba i indoktrinacija mladih!

Uvek ćemo se boriti protiv zloupotrebe mladih, indoktrinacije, zloupotreba institucija i širenja ksenofobije. Pokušaji zastrašivanja pojedinaca ili institucija i uzvikivanje praznih parola dok nose majice sa likovima osuđenika i zločinca su stvari koje će u ovom društvu biti zaustavljeni. Daćemo sve od sebe da to što pre bude ostvareno.




ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook