LSV: Protiv obaveznog služenja vojnog roka

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Petak, 16. 12. 2022. | Komentara: 0

LSV: Protiv obaveznog služenja vojnog roka

Novi Sad, 16. decembar 2022 - Na sednici Glavnog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine, koja je održana u sredu, 14. decembra, doneta je odluka da se započne akcija protiv obaveznog služenja vojnog roka.

LSV

Nema nikakvog razloga da našu decu pripremaju za ratove koje smo unapred izgubili. LSV ne želi i neće dozvoliti da nas vode u sukobe sa okruženjem. Mi želimo saradnju sa svima u regionu i evropske integracije.

Nikada više majke ne smeju da strepe za živote svojih sinova.

Dobrovoljni davaoci tuđe krvi moraju postati deo neslavne istorije.

Mi nismo protiv vojske. Ona je potrebna Srbiji, ali samo kao profesionalna, mala, i dobro obučena, otvorena za saradnju sa vojskama iz regiona i Evrope.


Bojana Begović
Potpredsednica
Lige socijaldemokrata Vojvodine



Saopštenja | Sreda, 27. 02. 2013. | Komentara: 0

Krivično da odgovara svako ko unižava zastavu Vojvodine

NOVI SAD, 27. februar – Učestale napade na autonomiju Vojvodine u proteklom periodu je pratilo paljenje i cepanje zastave AP Vojvodine, a političkim pritiscima se i dalje onemogućava da vojvođanska zastava bude istaknuta u 10 od 45 vojvođanskih opština.
Saopštenja | Utorak, 19. 02. 2013. | Komentara: 0

Hitno utvrditi istinu o aflatoksinu u mleku i kazniti odgovorne

NOVI SAD, 19. februar - Liga socijaldemokrata Vojvodine zahteva da se hitno utvrdi ko je odgovoran za to što se na tržištu u Vojvodini nalazi mleko sa povećanom koncentracijom aflatoksina.
Saopštenja | Nedelja, 17. 02. 2013. | Komentara: 0

LSV ponovila rezultat u Zrenjaninu i Srbobranu

ZRENJANIN/SRBOBRAN, 17. februar – Na dopunskim izborima za tri upražnjena mesta u Skupštini AP Vojvodine, koji su danas održani u tri izborne jedinice u Vojvodini, Liga socijaldemokrata Vojvodine je imala kandidate u Zrenjaninu i Srbobranu, dok u Apatinu nije imala kandidata.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook