Policija hitno da reaguje

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Utorak, 27. 08. 2013. | Komentara: 0

Policija hitno da reaguje

Novi Sad, 27. avgust - Liga socijaldemokrata Vojvodine najoštrije osuđuje pretnje smrću upućene predsedniku, zameniku i počasnom predsedniku Demokratske stranke Draganu Đilasu, Bojanu Pajtiću i Borisu Tadiću i zahteva hitnu reakciju policije i svih drugih nadležnih organa.

LSV

Ta ista policija sebi dopušta da drugi po veličini grad u Srbiji – Novi Sad, uprkos najavama premijera i ministra MUP, kao i visokih policijskih službenika, već više od tri i po godine nema načelnika Policijske uprave.

Ovo nije prvi put da se ljudima na političkoj sceni preti smrću.

Podsetimo da u Srbiji preko noći osvanu plakati kojima se vređa predsednik Republike, pa plakati kojima se šalju otvorene pretnje predsedniku Vlade AP Vojvodine, a zatim pretnje smrću stignu i dvojici narodnih poslanika. Sada su pretnje smrću upućene i putem društvene mreže.

To je nedopustivo u zemlji koja rekonstruiše Vladu da bi se približila evropskim vrednostima i krajnje je vreme da se ovim nasiljem i pretnjama država hitno pozabavi.
Nameće se pitanje šta rade policija i organi koji bi time trebalo da se bave.


Biro za informisanje
Lige socijaldemokrata Vojvodine



Saopštenja | Sreda, 11. 05. 2011. | Komentara: 0

Da li je bilo greške i sa statističkim podacima za AP Vojvodinu?

NOVI SAD - Bez namere da ulazimo u tehnike rada Republičkog zavoda za statistiku, smatramo nedopustivim da država nema jasan podatak o bruto društvenom proizvodu za 2009. godinu.
Saopštenja | Sreda, 20. 04. 2011. | Komentara: 0

Blaga kazna za vođe Obraza

Novi Sad, 20. aprila - Liga socijaldemokrata Vojvodine smatra da je presuda vođama organizacije Obraz, zbog organizovanja nereda tokom Parade ponosa 10. oktobra prošle godine trebalo da bude oštrija. Tim pre jer je tom prilikom povređeno više od 140 ljudi, a pričinjena je i velika materijalna šteta.
Saopštenja | Utorak, 19. 04. 2011. | Komentara: 0

Preterana medijska halabuka oko štrajka Tomislava Nikolića

NOVI SAD - Liga socijaldemokrata Vojvodine smatra preteranom medijsku halabuku nastalu oko štrajka predsednika jedne formalno vanpralamentarne stranke.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook