Svi ligaši na bezbednom

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Događaji | Nedelja, 09. 12. 2012. | Komentara: 2

Svi ligaši na bezbednom

11:40 BAČKI PETROVAC/SILBAŠ – I poslednji delegat Lige socijaldemokrata Vojvodine iz Sombora koji je čekao lekarsku pomoć u zavejanom autobusu stigao je u osnovnu školu u Silbašu, tako da su sad svi delegati i delegatkinje na sigurnom. U školi nema hrane, pa je predsednik opštine Bački Petrovac obezbedio hranu, a i meštani su se ponudili da pripreme hranu za ligaše koji su noć proveli zavejani na putu Bački Petrovac-Silbaš.

LSV

Oko 12 sati do škole je dovezen i autobus u kom su se nalazili delegati i delegatkinje LSV. Nakon što putevi budu očišćeni i policija odobri polazak autobusu, delegati će krenuti svojim kućama. Prema rečima predsednika Gradskog odbora LSV u Somboru Dragana Nenadova, povratak bi trebao da bude u ranim popodnevnim satima.

Inače, još nekoliko autobusa sa delegatima imalo je problema da stigne do svojih domova zbog zavejanih puteva. Delegati i delegatkinje iz Bača koji su prisustvovali Kongresu noć su proveli u Tovariševu. Nekolicina se jutros uputila peške do Bača koji je udaljen pet kilometara i oni su trenutno nadomak svojih  kuća, dok ostali čekaju da se raščiste putevi.

Delegati iz Ade, Sente i Kanjiže, koji su noć proveli u osnovnoj školi u Horgošu, oko 11:30 sati su stigli svojim kućama. Ligaši iz Čoke su noć proveli u Mesnoj zajednici Novo Orahovo i čekaju raščišćene puteve da bi stigli do svojih porodica, a delegati iz Žednika i Đurđina su od Subotice do svojih kuća stigli pešice.

Na putu su bili zaglavljeni i članovi i članice LSV iz Zrenjanina, koji su u dvoje domove stigli oko šest sati ujutru.

(BILSV, 09.12.2012)



Saopštenja | Petak, 05. 04. 2024. | Komentara: 0

Mentalno zdravlje građana Srbije bitnije od Vučićevog buncanja o letećim automobilima

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI poručuje predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću da su leteća taksi vozila, za koja je rekao da će saobraćati u Beogradu već 2027. godine, direktno narušavanje mentalnog zdravlja 6,5 miliona građana Srbije.
Odbori LSV | Sreda, 03. 04. 2024. | Komentara: 0

Potrebne su izmene finansiranja u cilju razvoja zrenjaninskih sela

Odbornička grupa Lige socijaldemokrata Vojvodine – Vojvođani u Skupštini grada Zrenjanina smatra da je neophodno hitno preduzeti korake da se unapredi položaj seoskih mesnih zajednica na teritoriji grada Zrenjanina.
Odbori LSV | Nedelja, 31. 03. 2024. | Komentara: 0

Milan Đurić nije dostojan da bude gradonačelnik Novog Sada

Podrška gradonačelnika Novog Sada Milana Đurića onima koji nose majice sa likom osuđenog ubice predsednika vlade naše zemlje, predstavljajući se kao branitelji srpstva, predstavlja izdaju države, Ustava i samog srpstva u koje se svi zajedno lažno zaklinju. 



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook