SVM da se opredeli kakvu politiku vodi

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Utorak, 02. 09. 2014. | Komentara: 0

SVM da se opredeli kakvu politiku vodi

BEOGRAD – Zamenik predsednika Lige socijaldemokrata Vojvodine Bojan Kostreš istakao je danas za Naše novine da SVM pod hitno mora da se opredeli kakvu politiku želi da vodi. Smatra i da je malo verovatno da će doći do nastanka koncentracione vlade.

LSV

–  LSV je spreman da sarađuje sa svim partijama kojima su interesi građana na prvom mestu, ali priče o koncentracionoj vladi malo su verovatne. Prvenstveno  jer se ova vlada formira u državama, što Vojvodina nije, a druga prepreka svakako je odbijanje DS-a da učestvuje u njoj – rekao je Kostreš. Dodao je da je saradnja sa SNS-om obavezna, zbog zakona koji moraju biti izglasani u Skupštini Srbije. Mnogo veći problem u Vojvodini, prema Kostrešovim rečima, jeste kočenje restrukturiranja trenutne vlade, koje je stalo nakon što je NDS izašao iz pregovora.

(BILSV, 02. 09. 2014)





Saopštenja | Petak, 05. 04. 2024. | Komentara: 0

Mentalno zdravlje građana Srbije bitnije od Vučićevog buncanja o letećim automobilima

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI poručuje predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću da su leteća taksi vozila, za koja je rekao da će saobraćati u Beogradu već 2027. godine, direktno narušavanje mentalnog zdravlja 6,5 miliona građana Srbije.
Odbori LSV | Sreda, 03. 04. 2024. | Komentara: 0

Potrebne su izmene finansiranja u cilju razvoja zrenjaninskih sela

Odbornička grupa Lige socijaldemokrata Vojvodine – Vojvođani u Skupštini grada Zrenjanina smatra da je neophodno hitno preduzeti korake da se unapredi položaj seoskih mesnih zajednica na teritoriji grada Zrenjanina.
Odbori LSV | Nedelja, 31. 03. 2024. | Komentara: 0

Milan Đurić nije dostojan da bude gradonačelnik Novog Sada

Podrška gradonačelnika Novog Sada Milana Đurića onima koji nose majice sa likom osuđenog ubice predsednika vlade naše zemlje, predstavljajući se kao branitelji srpstva, predstavlja izdaju države, Ustava i samog srpstva u koje se svi zajedno lažno zaklinju. 



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook