SVM da se opredeli kakvu politiku vodi

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Utorak, 02. 09. 2014. | Komentara: 0

SVM da se opredeli kakvu politiku vodi

BEOGRAD – Zamenik predsednika Lige socijaldemokrata Vojvodine Bojan Kostreš istakao je danas za Naše novine da SVM pod hitno mora da se opredeli kakvu politiku želi da vodi. Smatra i da je malo verovatno da će doći do nastanka koncentracione vlade.

LSV

–  LSV je spreman da sarađuje sa svim partijama kojima su interesi građana na prvom mestu, ali priče o koncentracionoj vladi malo su verovatne. Prvenstveno  jer se ova vlada formira u državama, što Vojvodina nije, a druga prepreka svakako je odbijanje DS-a da učestvuje u njoj – rekao je Kostreš. Dodao je da je saradnja sa SNS-om obavezna, zbog zakona koji moraju biti izglasani u Skupštini Srbije. Mnogo veći problem u Vojvodini, prema Kostrešovim rečima, jeste kočenje restrukturiranja trenutne vlade, koje je stalo nakon što je NDS izašao iz pregovora.

(BILSV, 02. 09. 2014)





Odbori LSV | Utorak, 12. 03. 2024. | Komentara: 0

Odbornici LSV - VOJVOĐANI pokrenuli inicijativu za osnivanje Banatskog univerziteta

Odbornici Lige socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI zalažu se za osnivanje Banatskog univerziteta, za šta su i pokrenuli inicijativu na 36. sednici Skupštine grada Zrenjanina.
Odbori LSV | Ponedeljak, 11. 03. 2024. | Komentara: 0

Pružiti zaštitu Ani Lalić i otkriti osobe koje su joj uputile pretnje smrću

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI zahteva od svih nadležnih državnih organa da pruže zaštitu Ani Lalić, predsednici Nezavisnog društva novinara Vojvodine, kojoj su, zbog javno iskazanog stava o gradnji crkve na novosadskom naselju Liman, upućene jezive pretnje da će biti zaklana u centru Novog Sada.

Odbori LSV | Ponedeljak, 11. 03. 2024. | Komentara: 0

Vojvodina i Novi Sad brane se na Limanu

Stanovnici Limana pokazali su juče svojim primerom kako se brane vrednosti demokratskog i modernog društva. U velikom broju odazvali su se pozivu Saveta Mesne zajednice Liman i složno dali crveni karton gradskoj vlasti.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook